JOBB

 

Sergeantstigen 5

645 33 Strängnäs

Sverige

 

Ni når oss alltid i växeln!

Tel: +46(0)771 19 19 19

Säljare

Europe Recycling KB

Ort: Göteborg- Helsingborg- Mariestad- Stockholm- 4 platser

Yrke: Utesäljare

 

Europe Recycling är ett ungt familjeägt företag, som har säte i Strängnäs. Vi på Europe Recycling anser att återvinning skall vara en naturlig del av vardagen. Företaget omhändertar avfall från industri, handel och kommuner och erbjuder kvalitets- och miljösäkrade lösningar för insamling och förädling av järn- och metallskrot, rostfritt, returpapper, plast, farligt avfall och andra kemikalier samt övrigt verksamhetsavfall.

 

Europe Recycling söker en driven och relationsbyggande

 

SÄLJARE

 

Är du på jakt efter nästa utmaning och redo att inta en av framtidens främsta branscher? Är du dessutom resultatinriktad, kommunikativ och har en stark vilja att göra affärer? Då är det dig vi på Europe Recycling söker!

 

Din nya roll

 

Som Säljare hos oss får du ansvaret att utveckla våra kunders avfallshantering och identifiera nya, innovativa återvinningslösningar för våra kunder. Arbetet innefattar hela säljprocessen, från första kundbesöket till avtalsskrivning. Du ska löpande bearbeta nya kunder och upprätthålla relationen med befintliga. Dina kunder kommer befinna sig från Södra Sverige till norra Sverige. Genom våra återvinnings- och miljöservicetjänster får du möjlighet att sälja och marknadsföra ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande till våra kunder.

 

I rollen som Säljare hos oss är det viktigt att förstå kundens verksamhet för att kunna avgöra hur Europe Recycling kan bidra till värdeskapande i kundens avfallshantering, och utifrån detta ta fram anpassade verksamhetslösningar.

 

Vi söker dig som har:

 

• erfarenhet av försäljning inom industri eller handel

• erfarenhet från kemisk industri/försäljning är meriterande

• minst gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, teknik eller kemi

• goda datakunskaper samt körkort

 

Vi erbjuder dig

 

• att bli en del i Europe Recycling

• ett högt tempo

• goda utvecklingsmöjligheter

• gedigen introduktion

 

Personliga egenskaper

Som person är du resultatinriktad, strukturerad, social och serviceinriktad. Du är duktig på att erbjuda innovativa lösningar som skapar värde hos kunden, du har en stark målmedvetenhet och brinner för att spendera tid hos kund och göra affärer. Vi ser positivt på om du är lokalt förankrad i Helsingborg-Stockholm-Mariestad-Göteborg.

 

Ansökan

Vill du vara med på resan?

Motivera varför just du är vår nya medarbetare. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Rosemarie Beckman på 0703-762380.

 

Varaktighet/Arbetstid

Heltid

 

Lön

Resultadbaserad / Provision